Tilat

Tårgetin upeissa tiloissa järjestät unohtumattomia tilaisuuksia miljöössä, joissa vallitsee ainutlaatuinen tunnelma.

Viinikellarit

Tårgetin tiloissa on pitkä historia ravintolatoiminnassa. Jo vuonna 1682 kaupanpitäjä Niels Stensson Kock sai luvan myydä alkoholia ja viiniä nykyisessä kellaritilassamme. Siihen aikaan ravintolan nimenä oli Victorian Kellari. Kellaritiloista suurin osa on 1600-luvulta, mutta epäillään, että vanhempia osia on myös jopa 1400-luvulta. Kellarit on entisöity nykyiseen tilaan 2000-luvulla. Kellarit ovat tulleet tutuiksi viinikellareina 1990-luvulla, mutta nyt kaikilla on myös mahdollisuus nauttia kellaritiloista ruokaillessaan. Kellaritiloissamme pääset siis kokemaan tunnelmallisen ruokailukokemuksen aivan historian keskellä.

Tårgetin kellarit pähkinänkuoressa

Piazza

Tilausravintola Piazzan idyllisessä miljöössä järjestät tyylikkäästi monenlaiset tilaisuudet: me autamme sinua järjestämään unohtumattomat häät, syntymäpäiväjuhlat, nimijuhlat, luokkakokoukset ja muut tärkeät tapahtumasi.

Meillä on sekä baari- että ruokailuvalmiudet ammattitaitoisella henkilökunnalla. Juhlava illallinen on mahdollista kattaa jopa 120 henkilölle ja seisovaan cocktail-henkiseen tilaisuuteen voit kutsua noin 200 vierasta. Alle 60 henkilön tilaisuuksille tarjoamme intiimin ja tunnelmallisen parvitilan, joka on täysin seurueesi yksityiskäytössä.

Tilausravintola Piazza sijaitsee keskeisellä paikalla Turun lumoavan kauniissa jokirannassa.

Piazza pähkinänkuoressa

Catering

Valmistamme herkulliset ruoat valmiiksi keittiössämme ja tarjoilemme ne paikan päällä juhlatilassasi. Vaihtoehtoisesti voimme tuoda raaka-aineet mukanamme ja toteuttaa menun tiloissanne.

Juhannuksen aukioloajat

Perjantai 21.6. juhannusaatto 11-01 (22)
Lauantaina 22.6. juhannuspäivä 12-01 (22)
Sunnuntai 23.6. suljettu