ruoka

Keittiömestarimme Sami Koiviston suunnittelemassa menussa maistuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön selkeät maut.

Tårget 3

Yrttimarinoitua valkojuurta ja vuohenjuustoa           (G)

*

Grillattua vasikan ulkofilettä ja friteerattua kateenkorvaa (L)

Tai

Paistettua kuhaa, haukimureketta ja sitruunahollandaisea (L,G)

Tai

Miso glaseroitua porkkanaa, Peltola Blue-juustoa ja porkkanafalafeleja (L,G)

*

Suklaajäätelöä ja appelsiinikreemiä (L)

– 49 / 45 VEGE –

 KOLME VIINIÄ -29-

Tårget 5

Yrttimarinoitua valkojuurta ja vuohenjuustoa (L)

*

Bataattikeittoa, ´nduja -salamia ja dukkahia (L,G)

*

Paistettua kuhaa, haukimureketta ja sitruunahollandaisea              (L,G)

*

Grillattua vasikan ulkofilettä ja friteerattua kateenkorvaa (L,G)

*

Suklaajäätelöä ja appelsiinikreemiä (L)

– 56-

 VIISI VIINIÄ -39-

Alkuruoat

BATAATTIKEITTOA L,G 13
´Nduja -salamia, lime crème fraîchea ja dukkahia

YRTTIMARINOITUA VALKOJUURTA JA VUOHENJUUSTOA G 13
Balsamicokastiketta, cashewpähkinöitä ja suolaheinää

GRILLATTUA MUSTEKALAA L,G 14
Belugalinssejä, chorizoa ja paprikakastiketta

CARPACCIO KOTIMAISESTA NAUDASTA L, 14
Worchestershire-majoneesia, pikkelöityä kurpitsaa ja parmesaania

Pääruoat

GRILLATTUA VASIKAN ULKOFILETTÄ L 29
Friteerattua kateenkorvaa, perunapyre ja salviakastiketta

MISOLLA GLASEROITUA PORKKANAA  23 L,G
Peltola Blue-juustoa, porkkanafalafeleja ja jogurttikastiketta

IBERICOPORSAAN POSKEA  L, 27
Grillattua paksoita, rapea possunleike ja tulista gochujang-kastiketta

PAISTETTUA KUHAA L 28
Haukimureketta, maa-artisokkaa ja sitruuna-hollandaise

Jälkiruoat

MANGOJÄÄDYKE L,G 11
Tonkapapukastiketta, passionsorbettia ja pistaasia

SUKLAAJÄÄTELÖÄ JA APPELSIINIKREEMIÄ L 11
Kanelicrumblea, appelsiinia ja kanelikeksi

TALON JUUSTOLAUTANEN 12
Valikoima juustoja, viikunaa ja paahdettua leipää

pizzat

Tårgetin pizzat ovat yksi ylpeyden aiheemme.
Pizzapohjat tehdään juureen, omalla reseptillämme.

MARGARITA 15
Tomaattikastiketta, buffalo mozzarellaa ja tuoretta basilikaa


PARMA & RUCOLA 17
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, rucolaa, kirsikkatomaattia, parmesan-juustoa ja rosmariiniöljyä


PARMA & VIIKUNA 18
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, viikunaa, rucolaa, vuohenjuustoa, hunajaa ja rosmariiniöljyä

POSSU 17
Tomaattikastiketta, rapeaa possua, ’asian slaw’ ja valkosipulimajoneesia

SIIKA 18
Sokerisuolattua siikaa, crème fraîchea, avokadokreemiä, pinaattia ja mummonkurkkua

PELTOLA BLUE 18
Rucola pestoa, Peltolan blue-juustoa, pinjansiemeniä, viikunaa ja rucolaa

TÅRGET classics

KURPITSARISOTTO (L,G) 20
Västerbotten-juustoa, savustettua mantelia ja pikkelöityä kurpitsaa

TÅRGETIN BURGER (L) 20
Black Angus täyslihapihvi, briossia, salaattia, cheddarjuustoa, parmankinkkua, tomaattia ja bearnaise-majoneesia sekä friteerattua perunaa

HÄRKÄPASTA (L) 20
Kermaista pippurikastiketta, mureaa häränrintaa, ja pikkelöityä sipulia

SAVULOHISALAATTI (L,G) 19
Pikkelöityjä kasviksia, saaristolaisleipää ja kermaviilikastiketta

VALKOSIPULILEIPÄ 11
Buffalo mozzarellaa, rosmariinia ja confit-valkosipulia

ANTIPASTOLANKKU 16/29
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, marinoituja oliiveja ja paahdettua leipää