MON-THUR 11-23 (22) 
FRI 11-02 (23) 
SAT 12-02 (23) 
SUNDAY BRUNCH 12-16 (15)

 | Linnankatu 3a Turku | +358 (0) 400 522 707 | info@matbar.fi

ruoka

Keittiömestarimme Satu Iivosen suunnittelemassa menussa maistuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön selkeät maut.

MENU TÅRGET

Sokerisuolattua siikaa ja omena-fenkolivinegrettiä (L,G)

***

Parsakeittoa ja marinoitua katkarapua (L)

***

Haudutettua taimenta ja tilli-viilikastiketta (L,G)

***

Grillattua naudan ulkofileetä ja varhaiskaalia (L,G)

***

Sitruunakakkua ja jogurttimoussea (L)

56€

Wine package 
39€

Wine package deluxe 
55€

VEGE MENU 44€

Marinoitua parsaa ja
manchegokreemiä (G)

Friteerattua kukkakaalia
ja sataykastiketta (L,G)

Valkosuklaa brulée
ja raparperia (G) 

MEAT MENU 48€

Marinoitua parsaa
ja manchegokreemiä (G)

Grillattua naudan ulkofileetä
ja varhaiskaalia (L,G)

Sitruunakakkua
ja jogurttimoussea (L)

FISH MENU 48€

Parsakeittoa
ja marinoitua katkarapua (L)

Haudutettua taimenta
ja kukkakaalinversoa (L,G) 

Sitruunakakkua
ja jogurttimoussea

Alkuruoka

PARSAKEITTOA (L) 13
Marinoitua katkarapua ja
saaristolaisleipä crumblea

MARINOITUA PARSAA (G) 13
Vihreää parsaa, manchegokreemiä ja hunajapähkinää

SOKERISUOLATTUA SIIKAA (L,G) 14
Sitruuna créme frâichea, pikkelöityä
kurkkua ja omena-fenkolivinegrettiä

GRAAVILIHA KOTIMAISESTA NAUDANLIHASTA (L,G) 14
Bearnaise-kastiketta, perunasipsejä ja pikkelöityä miniporkkanaa

Pääruoka

HAUDUTETTUA TAIMENTA (L,G) 27
Kukkakaalin versoa, varhaisperunaa ja tilli-viilikastiketta

GRILLATTUA KOTIMAISTA
NAUDAN ULKOFILEETÄ (L,G) 29
Varhaiskaalia, kevätsipuli-perunaa ja lihalientä

PAAHDETTUA
MAISSIKANAA (L,G) 27

Maissipyreetä, paahdettua tomaattia ja chili-sipulilientä

FRITEERATTUA
KUKKAKAALIA (V,L,G) 23
Paistettua kvinoaa, pinaattia ja sataykastiketta

Jälkiruoka

VALKOSUKLAA BRULÉE (G) 11
Marinoitua raparperia, mansikkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata

SITRUUNAKAKKU (L) 11
Jogurttimoussea, persikkasorbettia ja marinoitua persikkaa

TALON JUUSTOLAUTANEN 12
Valikoima juustoja, viikunaa ja paahdettua leipää

pizzat

Tårgetin pizzat ovat yksi ylpeyden aiheemme.
Pizzapohjat tehdään juureen, omalla reseptillämme.

MARGARITA 15
Tomaattikastiketta, buffalomozzarellaa, kirsikkatomaattia ja basilikaa

PARMA & RUCOLA 17
Tomaattikastiketta, parmankinkkua,
rucolaa, kirsikkatomaattia, Parmesan- juustoa ja rosmariiniöljyä

PARMA & VIIKUNA 18
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, viikunaa, rucolaa, vuohenjuustoa, hunajaa ja rosmariiniöljyä

KANA 17
Tomaattikastiketta, buffalomozzarellaa, chipotlella maustettua kananrintaa, paahdettua paprikaa, kuivattua maissinjyvää, paahdettua parmankinkkua ja rucolaa

ARTISOKKA 17
Artisokkapyrettä, fetaa, friteerattua latva- artisokkaa, kuivattua tomaattia,
pikkelöityä punasipulia ja rucolaa

LOHI 18
Sipuli créme frâichea, lohicevicheä,
retikkaa ja pikkelöityä broccoliinia

TÅRGET KLASSIKOT

VALKOSIPULILEIPÄ 11
Buffalomozzarellaa, rosmariinia ja confattua valkosipulia

ANTIPASTOLANKKU 16/29
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, oliiveja ja paahdettua leipää

KATKARAPU-AVOKADOSALAATTI (L,G) 19
Sitruunavinegrettia, katkarapuja, avokadokreemiä, kirkasta varhais- perunasalaattia, tillikurkkua ja kirsikkatomaatteja

KYLMÄSAVULOHIPASTA (L) 19
Fenkoli-valkoviinikastiketta, herneitä, pinaattia ja tilliä

TÅRGET BURGER 20
Black Angus jauhelihaa, briossia, tomaattisalsaa, aiolia, pekonia, cheddarjuustoa ja friteerattua perunaa

PARSARISOTTOA (L,G) 20
Marinoitua parsaa ja parmesankeksiä