ruoka

Keittiömestarimme Sami Koiviston suunnittelemassa menussa maistuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön selkeät maut.

Tårget 3

Sokerisuolattua siikaa, maa-artisokkaa ja kermaviiliä (L)

*

Mureaa karitsanniskaa, juuripersiljapyrettä ja kermaista rosmariinikastiketta (L,G)

*

Maustekakkua, valkosuklaata ja jogurttisorbettia

 

– 49 / 45 VEGE –

KAKSI VIINIÄ -21- KOLME VIINIÄ -29-

Tårget 5

Sokerisuolattua siikaa, maa-artisokkaa ja kermaviiliä (L)

*

Mustajuurikeittoa, rapeaa possua ja omenaa (L,G)

*

Haudutettua nieriää, rapuperunaa ja mätikastiketta (L,G)

*

Mureaa karitsanniskaa, juuripersiljapyrettä ja kermaista rosmariinikastiketta (L,G)

*

Maustekakkua, valkosuklaata ja jogurttisorbettia 

– 56-

KOLME VIINIÄ -29- VIISI VIINIÄ -39-

Alkuruoat

MUSTAJUURIKEITTOA L,G 13
Rapeaa possua, omenaa ja lipstikkaa

TARTAR KOTIMAISESTA
NAUDASTA L,G 14
Perunasipsejä, pikkelöityä salottisipulia ja piparjuurta

GRILLATTUA JUURISELLERIÄ L 12
Satay-kastiketta, dukkahia ja viinirypäleitä

SOKERISUOLATTUA
SIIKAA L, 14

Friteerattua maa-artisokkaa, kyssäkaalia ja kermaviilikastiketta

Pääruoat

PAAHDETTUA ANKANRINTAA L,G 28
Savuselleripyrettä, tattikastiketta ja pikkelöityä luumua

GRILLATTUA MYSKIKURPITSAA V 23
Paistettuja siitakesieniä, yrtti-couscous ja romesco-kastiketta

MUREAA KARITSANNISKAA L,G 27

Juuripersiljapyrettä, pikkelöityä punakaalia ja kermaista rosmariinikastiketta L,G

HAUDUTETTUA NIERIÄÄ L,G 27

Rapuperunaa, grillattua fenkolia ja mätikastiketta

Jälkiruoat

OMENATOSCA V,G 11
Uuniomenajäätelöä, haudutettua omenaa ja mantelikinuskia

MAUSTEKAKKUA 11

Valkosuklaakreemiä, jogurttisorbettia ja marenkia 

TALON JUUSTOLAUTANEN 12
Valikoima juustoja, viikunaa ja paahdettua leipää

pizzat

Tårgetin pizzat ovat yksi ylpeyden aiheemme.
Pizzapohjat tehdään juureen, omalla reseptillämme.

MARGARITA 15
Tomaattikastiketta, buffalo mozzarellaa ja tuoretta basilikaa


PARMA & RUCOLA 17
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, rucolaa, kirsikkatomaattia, parmesan-juustoa ja rosmariiniöljyä


PARMA & VIIKUNA 18
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, viikunaa, rucolaa, vuohenjuustoa, hunajaa ja rosmariiniöljyä

SALAMI 17
Tomaattikastiketta, nduja-salamia, buffalo mozzarellaa ja basilikaa

JOKIRAPU 18
Lime créme fraîchea, jokirapuja, marinoitua punasipulia, pinaattia ja Rhode Island -kastiketta

TATTI 17
Sipulipyrettä, paistettua tattia, friteerattua maa-artisokkaa, salottisipulia ja rucolaa

TÅRGET classics

PUNAJUURIRISOTTOA G 20
Vuohenjuustoa, paahdettua punajuurta ja pinjansiemeniä

TÅRGETIN BURGER L 20
Black Angus täyslihapihvi, briossia, salaattia, cheddarjuustoa, jalapeño-salsaa, aiolia ja friteerattua perunaa

CHORIZOPASTA L 20
Mausteista tomaattikastiketta, parmesaania ja munakoisoa

FETASALAATTI L,G 19
Marinoituja sieniä, grillattuja kasviksia ja pestoa


VALKOSIPULILEIPÄ 11
Buffalo mozzarellaa, rosmariinia ja confit-valkosipulia


ANTIPASTOLANKKU 16/29
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, marinoituja oliiveja ja paahdettua leipää

PIKKUJOULUT MENU 2019

Menu Tårget 3

Sokerisuolattua siikaa
maa-artisokkaa ja kermaviiliä L,G

Mureaa karitsanniskaa
juuripersiljaa ja kermaista rosmariinikastiketta L,G

Maustekakkua
valkosuklaata ja jogurttia

 

– 49 / 45 VEGE –

VIINIPAKETTI 29

Menu Tårget 5

Sokerisuolattua siikaa
maa-artisokkaa ja kermaviiliä L,G

Mustajuurikeitto
rapeaa possua ja omenaa L,G

Haudutettua nieriää
rapuperunaa ja mätikastiketta L,G

Mureaa karitsanniskaa
juuripersiljaa ja kermaista rosmariinikastiketta L,G

Maustekakkua
valkosuklaata ja jugurttia

 

– 56-

VIINIPAKETTI 39