ruoka

Keittiömestarimme Sami Koiviston suunnittelemassa menussa maistuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön selkeät maut.

Tårget 3

Grillattua juuriselleriä, satay-kastiketta ja dukkahia (L,V)

*

Glaseerattua häränrintaa, paahdettua palsternakkaa
ja lipstikkakastiketta (L,G)

tai

Paistettua kuhaa, mustajuurta ja kermaista simpukkakastiketta (L,G)

tai

Grillattua myskikurpitsaa, yrtticouscous ja
romesco-kastiketta (V)

*

Mustikkajäätelöä, valkosuklaata ja crumblea

– 49 / 45 VEGE –

VIINIPAKETTI 29

Tårget 5

Grillattua juuriselleriä, satay-kastiketta ja dukkahia (L,V)

*

Mustajuurikeittoa, rapeaa possua ja omenaa (L,G)

*

Paistettua kuhaa, mustajuurta ja simpukkakastiketta (L,G)

*

Glaseerattua häränrintaa, paahdettua palsternakkaa ja lipstikkakastiketta (L,G)

*

Mustikkajäätelöä, valkosuklaata ja crumblea

– 56-

VIINIPAKETTI 39

Alkuruoat

MUSTAJUURIKEITTOA L,G 13
Rapeaa possua, omenaa ja lipstikkaa

TARTAR KOTIMAISESTA
NAUDASTA L,G 14
Perunasipsejä, pikkelöityä salottisipulia ja piparjuurta

GRILLATTUA JUURISELLERIÄ L 12
Satay-kastiketta, dukkahia ja viinirypäleitä

SOKERISUOLATTUA
KIRJOLOHTA L,V 14

Paahdettua punajuurta, mallascrumblea ja tillimajoneesia

Pääruoat

PAAHDETTUA ANKANRINTAA L,G 28
Savuselleripyrettä, tattikastiketta ja pikkelöityä luumua

GRILLATTUA MYSKIKURPITSAA V 23
Paistettuja siitakesieniä, yrtti-couscous ja romesco-kastiketta

GLASEERATTUA HÄRÄNRINTAA L,G 27
Paahdettua palsternakkaa, mustakaali-sienipaistosta ja
lipstikkakastiketta

PAISTETTUA KUHAA L,G 27
Mustajuurta, pikkelöityä fenkolia ja kermaista
simpukkakastiketta

Jälkiruoat

OMENATOSCA V,G 11
Uuniomenajäätelöä, haudutettua omenaa ja mantelikinuskia

MUSTIKKA 11
Mustikkajäätelöä, valkosuklaata ja crumblea

TALON JUUSTOLAUTANEN 12
Valikoima juustoja, viikunaa ja paahdettua leipää

pizzat

Tårgetin pizzat ovat yksi ylpeyden aiheemme.
Pizzapohjat tehdään juureen, omalla reseptillämme.

MARGARITA 15
Tomaattikastiketta, buffalo mozzarellaa ja tuoretta basilikaa


PARMA & RUCOLA 17
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, rucolaa, kirsikkatomaattia, parmesan-juustoa ja rosmariiniöljyä


PARMA & VIIKUNA 18
Tomaattikastiketta, parmankinkkua, viikunaa, rucolaa, vuohenjuustoa, hunajaa ja rosmariiniöljyä

SALAMI 17
Tomaattikastiketta, nduja-salamia, buffalo mozzarellaa ja basilikaa

JOKIRAPU 18
Lime créme fraîchea, jokirapuja, marinoitua punasipulia, pinaattia ja Rhode Island -kastiketta

TATTI 17
Sipulipyrettä, paistettua tattia, friteerattua maa-artisokkaa, salottisipulia ja rucolaa

TÅRGET classics

PUNAJUURIRISOTTOA G 20
Vuohenjuustoa, paahdettua punajuurta ja pinjansiemeniä

TÅRGETIN BURGER L 20
Black Angus täyslihapihvi, briossia, salaattia, cheddarjuustoa, jalapeño-salsaa, aiolia ja friteerattua perunaa

CHORIZOPASTA L 20
Mausteista tomaattikastiketta, parmesaania ja munakoisoa

FETASALAATTI L,G 19
Marinoituja sieniä, grillattuja kasviksia ja pestoa


VALKOSIPULILEIPÄ 11
Buffalo mozzarellaa, rosmariinia ja confit-valkosipulia


ANTIPASTOLANKKU 16/29
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, marinoituja oliiveja ja paahdettua leipää

PIKKUJOULUT MENU 2019

Menu Tårget 3

Sokerisuolattua siikaa
maa-artisokkaa ja kermaviiliä L,G

Mureaa karitsanniskaa
juuripersiljaa ja kermaista rosmariinikastiketta L,G

Maustekakkua
valkosuklaata ja jogurttia

 

– 49 / 45 VEGE –

VIINIPAKETTI 29

Menu Tårget 5

Sokerisuolattua siikaa
maa-artisokkaa ja kermaviiliä L,G

Mustajuurikeitto
rapeaa possua ja omenaa L,G

Haudutettua nieriää
rapuperunaa ja mätikastiketta L,G

Mureaa karitsanniskaa
juuripersiljaa ja kermaista rosmariinikastiketta L,G

Maustekakkua
valkosuklaata ja jugurttia

 

– 56-

VIINIPAKETTI 39