Pöytä­varaus

Info

Pöytävaraukset tehdään ensisijaisesti verkossa.
Varauksen jälkeen saat välittömän vahvistuksen varauksellesi.

Saatamme olla kiireisiä palvellessamme asiakkaita lounaan (ja illallisen) aikana, jonka vuoksi emme aina kerkeä vastata puhelimeen. Mikäli yhteydenottonne ei ole kiireellinen tai koske kyseistä päivää, suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse. Alle 9 hengen varauksen teet helposti verkossa. Huomioittehan, ettemme ota varauksia terassille.

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2 tuntia. Isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti alkuruokien maisteluun, lasilliseen tai muutamaan, pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen sekä viihtyisään seurusteluun. Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerrothan myös poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta ja kaikista erityistarpeista, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen.

Tårgetissa on mahdollisuus esteettömään sisäänkäyntiin ja esteettömät saniteettitilat.

Suuremmat ryhmät

Yli kahdeksan henkilön varaukset, muut tiedustelut ja viestit onnistuvat parhaiten sähköpostilla.

Mikäli seurueessanne on yli 9 henkilöä, edellytämme ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne sujuvan mutkattomasti. Myyntipalvelumme lähettää teille menuvaihtoehdot sähköisesti, kun saamme varauspyyntönne. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.

Ota yhteyttä

Vahvistamme lomakkeella tehdyt varaukset sähköpostitse.

Juhannuksen aukioloajat

Perjantai 21.6. juhannusaatto 11-01 (22)
Lauantaina 22.6. juhannuspäivä 12-01 (22)
Sunnuntai 23.6. suljettu