Pöytävaraukset ensisijaisesti alla olevasta online-kalenterista linkin takaa, josta näet varattavissa olevat ja vapaat ajat ravintolassamme ja saat välittömän vahvistuksen varauksellesi.

Yli kahdeksan hengen varaukset, muut tiedustelut ja viestit sähköpostilla osoitteeseen info@matbar.fi tai puhelimitse numerosta 040 0522707

VARAA PÖYTÄPÖYTÄVARAUS

Tee pöytävaraus ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai soittamalla 040 052 2707.

Viikonlopun pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2,5 tuntia, isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti tapasten maisteluun, lasilliseen tai muutamaan, pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen, sekä viihtyisään seurusteluun.

Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerro myös erikoistoiveista tai poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen.

Pyydämme Teitä ilmoittamaan erityistarpeistanne varauksen yhteydessä.

Vahvistamme lomakkeella tehdyt varaukset sähköpostitse.

Tårgettiin on myös mahdollisuus esteetömään sisäänkäyntiin sekä esteettömät saniteettitilat.

Tervetuloa viihtymään!

SUUREMMAT RYHMÄT

Mikäli seurueessanne on yli 8 henkeä, edellytämme ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne sujuvan mutkattomasti. Henkilökuntamme lähettää teille menuvaihtoehdot sähköisesti heti, kun he saavat varauspyyntönne. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.