pöytävaraus

Pöytävaraukset ensisijaisesti alla olevasta online-kalenterista linkin takaa, josta näet varattavissa olevat ja vapaat ajat ravintolassamme ja saat välittömän vahvistuksen varauksellesi.

 Yli kahdeksan hengen varaukset, muut tiedustelut ja viestit sähköpostilla osoitteeseen info@matbar.fi tai puhelimitse numerosta 040 0522707.

PÖYTÄVARAUS

Viikonlopun pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Huomioittehan, ettemme ota varauksia terassille.

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2 tuntia. Isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti alkuruokien maisteluun, lasilliseen tai muutamaan, pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen, sekä viihtyisään seurusteluun.

Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerrothan myös erikoistoiveista tai poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen.

Pyydämme Teitä ilmoittamaan erityistarpeistanne varauksen yhteydessä.

Vahvistamme lomakkeella tehdyt varaukset sähköpostitse.

Tårgetissa on myös mahdollisuus esteettömään sisäänkäyntiin ja esteettömät saniteettitilat.

Tervetuloa viihtymään!

SUUREMMAT RYHMÄT

Mikäli seurueessanne on yli 8 henkeä, edellytämme ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne sujuvan mutkattomasti. Henkilökuntamme lähettää teille menuvaihtoehdot sähköisesti, kun he saavat varauspyyntönne. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.