MON-THUR 11-22 (21)
FRI 11-23 (21:30)
SAT 12-23 (21:30)
SUN CLOSED

| ANNISKELU LOPPUU KELLO 22:00
HALLITUKSEN OHJEISTUKSEN MUKAISESTI

 | Linnankatu 3a Turku | +358 (0) 400 522 707 | info@matbar.fi

Tårget meets Palmer

Ravintola Tårget avaa kellarinsa samppanjan ja herkullisen ruuan yhteislaululle.
 Tårgetin keittiömestarin Sami Koiviston loihtima neljän ruokalajin menu yhdistyy sulavasti Palmerin samppanjatalon huikeisiin luomuksiin.
 
Vuonna 1947 perustettu talo tunnetaan erityisesti vanhoista vuosikerroista ja isokokoisista pulloista. Laadun takana on yli 365 hehtaaria grand cru- ja premier cru -palstoja, sekä pitkät kypsytysajat. Champagne Palmeria tuotetaan vuositasolla yli miljoona pulloa ja sen suosio on lähtenyt hurjaan kasvuun kansainvälisissä kilpailuissa menestymisen myötä. 
 
Champagne Palmer, Naturally Elegant!

MENU

 
PERUNAA & SIIANMÄTIÄ
Rapeaa perunaröstiä, siianmätiä, crème fraîchea
ja ruohosipulia
 
Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs Magnum
 
SELLERIÄ & KATEENKORVAA
Kermaista sellerikeittoa, kotimaista omenaa,
karamellisoituja pähkinöitä ja friteerattua kateenkorvaa
 
Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs Collection 1995 Magnum
 
ANKKAA & MARJOJA
Paahdettua ankanrintaa, tummaa karviaiskastiketta,
palsternakka pyreetä ja rapeaa tattaria
 
Champagne Palmer & Co Rose Solera Magnum
 
PÄÄRYNÄÄ & MANTELIA
Haudutettua päärynää, financier leivosta, sitruunakreemiä ja päärynäsorbettia
 
Champagne Palmer & Co Nectar Reserve


Torstaina 29.10.2020, klo 18:00. 
Ravintola Tårget, Linnankatu 3
130€ / hlö

Varaukset ainoastaan myyntipalvelun kautta.
 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!